Speelberg dierenspeciaalzaak voor uw:

  • Vogels
  • Vissen
  • Knaagdieren
  • Dierenvoer
  • Aquarium
  • Hengelsport

Uw eigen grasparkiet of goudvis?

Een nieuw huisdier in huis, maakt het leven thuis een stuk gezelliger. Bij de verzorging en de keuze van de voeding komt echter veel kijken. De medewerkers van dierenspeciaalzaak Speelberg kunnen u de juiste adviezen geven voor de aanschaf van uw konijn of goudvis. Bekijk de checklists vóór aanschaf van uw eigen huisdier of kom langs in een van de dierenspeciaalzaken in Utrecht, Amersfoort of Houten.

 Bij dierenspeciaalzaak Speelberg hebben we de mooiste dwergpapegaaien, grasparkieten en kanieries.

Vogels

Een vogel is levendig en maakt veel geluid. Bij dierenspeciaalzaak Speelberg hebben we de mooiste dwerg- papegaaien, grasparkieten en kanieries. Wilt u een eigen zangvogeltje in huis? Bezoek een van de Speelberg dierenspeciaalzaken voor uitgebreid advies over de verzorging en huishouding. In de natuur houden vogels hun nagels kort door te krabben. Dit kunt u zelf doen, u kunt ook langskomen bij een van de dierenspeciaalzaken. Wij knippen namelijk ook voor u. 

Voor meer algemene informatie over vogels kijkt u op de Discus website.

Vissen

Goudvissen houdt men meestal in een vissenkom. Het zijn sociale dieren, dus dienen met andere goudvissen in een kom gehouden te worden. Voor meer dan een of twee vissen is een aquarium noodzakelijk. Bij dierenspeciaalzaak Speelberg in Utrecht, Amersfoort en Houten kunnen ze u de nodige advies geven met betrekking tot de waterdiertjes.

Bekijk voor meer algemene tips over het verzorgen van goudvissen de discus website.

Knaagdieren

Een aantal knaagdieren leeft in de natuur liever in groepen of paartjes, terwijl andere knaagdieren liever alleen leven. Solitaire knagers die in gevangenschap samen dienen te leven met een soortgenoot, zullen dit als bedreigend ervaren. De medewerkers van dierenspeciaalzaak Speelberg kunnen u advies geven over de leefwijze van de knaagdieren. Breng snel een bezoek aan een van de speciaalzaken.