Speelberg dierenspeciaalzaak voor uw:

  • Vogels
  • Vissen
  • Knaagdieren
  • Dierenvoer
  • Aquarium
  • Hengelsport

Contactformulier

Aangesloten bij

Omdat uw huisdier het beste verdient


Dierenspeciaalzaak Amersfoort Utrecht Houten voor uw hondenvoer

Honden- en kattenvoer

Dierenspeciaalzaak Speelberg gevestigd in Amersfoort, Utrecht en Houten kent verschillende huisdierbenodigdheden. Een groot deel van het assortiment is voeding voor honden en katten. Uw hond of kat blijft gezond en fit met het allerbeste voedsel van dierenspeciaalzaak Speelberg. We verkopen onder meer hondenvoer van het merk Totalbite.

Het aquarium

In een aquarium is het belangrijk dat het waterecoysteem goed functioneert. Het aquarium dient te worden voorzien van een dek-ruit of een lichtkap. Speelberg voorziet u ook van de verwarmingselementen voor vissen. Goudvissen zijn koudwater vissen en doen het uitstekend in water met een temperatuur van 20 graden Celsius. Maar ook filters (horizontale binnenfilters, verticale binnen- en buitenfilters), planten en de luchtpomp zijn verkrijgbaar bij dierenspeciaalzaak Speelberg. De speciaalzaak kent verschillende soorten voer voor vissen, bij dierenspeciaalzaak Speelberg is het droogvoer voor vissen speciaal uitgebalanceerd voor een hogere weerstand en mooiere kleuren.

Speeltjes cavia bij dierenspeciaalzaak Speelberg Utrecht Houten Amersfoort

Speeltjes voor uw knaagdier

Een belangrijk onderdeel voor de huisvesting van uw konijn, cavia of ander knaagdier is de bodembedekking. Vraag in de dierenspeciaalzaak welke bodembedekking het best werkt voor uw huisdier: zaagsel, hooi, stro, korrels, zand of wellicht papier. Voor elk knaagdier hebben wij de juiste bodembedekking. In de kooi van een knaagdier mogen een voerbak en een drinkfles niet ontbreken. Dierenspeciaalzaak Speelberg heeft ook de nodige leuke huisdierbenodigdheden: huisjes, loopraden, stro-artikelen, en klimtouw voor uw cavia of muis. Bezoek nu de speciaalzaak bij u in de buurt. 

Benodigdheden vogels bij dierenspeciaalzaak Speelberg Utrecht Houten Amersfoort

Vogels

Bij Speelberg huisdierenspeciaalzaak kunt u uit verschillende modellen vogelkooien kiezen. Elke vogel komt het best tot zijn recht in een specifieke kooi. Zorg voor een ruime kooi, met voldoende klimruimte voor uw parkiet of dwegpapegaai. De vogels eten voornamelijk zaden. Ook trosgierst, een mineraalblokje of een stuk stepia is gezond voor uw vogel en verkrijgbaar bij de huisdierenspeciaalzaak.